Νέα συνεργασία της Physis Ingredients με το Α.Π.Θ. στα πλαίσια του έργου NeuroActCorn
Η Physis Ingredients ξεκινά νέο ερευνητικό έργο σε συνεργασία με δύο τμήματα του Α.Π.Θ., το Τμήμα Χημικών Μηχανικών (υπεύθυνος καθηγητής κ. Αθανάσιος Σαλίφογλου) και το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής Σχολής (υπεύθυνος καθηγητής κ. Ιωάννης Μουρτζίνος). Το έργο, με ακρωνύμιο NeuroActCorn, θα έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη ενός φυσικού προϊόντος με νευροπροστατευτική δράση με βάση το κράνο και θα διαρκέσει δύο χρόνια. Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο έργο στα πλαίσια του προγράμματος “Επενδυτικά Σχέδια Καινοτομίας” της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στις 20/1/2022 διεξήχθη η εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων, όπου και καθορίστηκε το πλάνο εργασιών.