Δημοσίευση επιστημονικής εργασίας για προϊόν της Physis Ingredients
Η Physis Ingredients χρηματοδότησε με ίδιους πόρους έρευνα για την ανάπτυξη προϊόντος για μηρυκαστικά ζώα. Η έρευνα διεξήχθη από τμήματα του Α.Π.Θ. με επικεφαλής το Εργαστήριο Διατροφής της Κτηνιατρικής Σχολής. Στο πείραμα που υλοποιήθηκε, βρέθηκε ότι το προϊόν (CORNyme) ενίσχυσε την γαλακτοπαραγωγή προβατίνων κατά 10% εν μέσω θερινού στρες. Επιπλέον, μετρήθηκαν δείκτες υγείας στα ζώα με ικανοποιητικά αποτελέσματα, ενώ η χημική σύσταση και η μικροβιολογική ποιότητα, καθώς και το άρωμα και η γεύση στο γάλα και τα παράγωγα προϊόντα (τυρί, γιαούρτι) αξιολογήθηκαν ιδιαιτέρως θετικά. Η ερευνητική εργασία δημοσιεύτηκε στο MDPI και είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο https://www.mdpi.com/2076-2615/11/4/1063/htm . Περισσότερες πληροφορίες για το CORNyme είναι διαθέσιμες στον σύνδεσμο https://physisingredients.gr/διατροφη-ζωων/ .